Gördüğüm kadarıyla pek mümkün olmayan durum.

Kur farkı, gümrük vs. hikaye. Üretimden falan bahsetmeye gerek yok, yerli ve milli markalar da sağolsunlar geride kalmıyorlar çünkü. Neyse,

Bisiklet: Sıfır bisikletler 1500- 4000 aralığında.
Birkaç sene evvel o her yere açılan marketlere gelenlerden almıştım ben bir tane, 2 sene içerisinde hurdaya döndü.
Şu an Yol bisikletim var (ikinci el salcano xrs 060 1400 TL),
kask (van rysel roadr 500 Şu anda 290 TL),
ışık, eldiven vs. dışında birşey yok.
Forma alayım diyorum, parasına değecek bir formanın başlangıç fiyatı 500-700 aralığı (Sadece üst).

Zıpkınla Balık Avı: Merak sardım, dedim alayım başlangıç düzeyinde temel ekipmanları, zaten akdeniz bölgesindeyim,
Neyse dalış kıyafetlerine baktım, en kötü olarak tabir edilenleri 1k'dan başlıyor
zıpkınlar da onun yarısı veya eşdeğeri kadar.
Ya ben para kazanmayacağım, becerebileceğim bile şüpheli olan bir şeye neden bu kadar para vereyim dedim :d

Fitness Ekipmanları & Supplement Vs: Dedik madem bir hobi edinemiyoruz, var olanı için oyuncaklar alalım.
Bir bilek sargısı 169 TL yerli ve milli marka )
2 kg orta seviye protein tozu 488 TL

Mikrofon: Şiir miir okuruz belki diye, F&P olarak tanıtılan bir markanın seti 400 TL (lastvoice bm800)

Huni: 3'lü Set 36 TL
kafamıza takıp gezeriz artık bu piyasada. (Malum karikatürleri bilenleriniz vardır.)

Şimdi böyle bir dönemde hobi arayışında olmak pek akıl karı olmayabilir evet. Ancak bütün bu olanların içinde delirmek istemiyorsanız, kafanızı birşeylerle meşgul etmeniz lazım. E çünkü işler de durgun değil mi, işle de meşgul etsen nereye kadar. Oturuyorum siteye 1k+ Kelime makale hazırlıyorum hizmetler için, bazıları iyi bir sıralama elde ediyor ama oradan da talep yok. ******'a geçeyim diyorum, oraya da bir yatırım lazım.