Gece saat 04.27 ve ben bu konuyu maalesef buraya açma gereği duyuyorum. Daha doğrusu duydum. Enerjimiz var fikrimiz var ekibimiz var paramız yok.. Destek olan yok - yatırımcı desen zaten yok... Sadece yaptığımız iş ile ilgili bilgi almak isteyen saatlerce sunum yaptığımız insanlar var.. Corona diyerek üzerinden geçmeyeceğim. Ülkenin durumunu problemini (mali açıdan) corona kötü etti ondan bundan zırvalıkları saçmalamayacağım çünkü corona öncesi de (2015 senesinden beridir) sıfır ilgi ve alaka.. Melek yatırımcılardan tutun devletin verdi kosgeb bile maalesef ve maalesef istedikleri yönde bir çalışma yapılmadığı için hatta bunun zararlı (uzun vadede getirisi büyük olan) olduğunu düşünen insanlarla dolup taştı ülke. Parayı ver... Hemen kazan mantığı.. Sözüm meclisten dışarı network için oluşturduğumuz insanlar bile iş yapıp ona kazandırmayacaksınız artık sizden uzak duruyor. Kurabileceğiniz ne network ne başka bir şey kalıyor. Buraya çırım çırım bağırıp derdimi anlatsam da çok bir şey değişmeyecek farkındayım fakat genç bir arkadaşınız olarak eklemem gerekenleri göz ardı etmenizi asla istemem
*Sizinle görüşmek tanışmak konuşmak fikirlerinizden ve düşüncelerinizden tecrübe edinmek isteyen gençleri kendinizden uzakta tutmayın
*Yaptığınız işin tekelden çıkacağını düşünüp başkalarının daha iyi yapabileceğini düşünüp onlara köstek olmayın
*Şayet size saygı duyuyor ve sizinle konuşmak için kırk takla atıyorsa ilgilenin
Ülkeye olan inancımız zaten kırık - bir de siz kırmayın...
Biraz doldum anlatmak istedim.
Dipçe: Destek olabileceğinizi düşündüğünüz genç kardeşlerinize bir destekte siz verin ki en azından umut olsun.
Saygılar