Bu ikinci teşekkür konum olacak, burada gerçekten bir aile buluyorum.

Hep hosting ile çalıştığım için hiç sunucu yönetimi konusunda bilgim yoktu. WordPress artık bana fazla ve ağır gelmeye başlamıştı sadece içeriklerle işi olan biri için. İşte bu nedenle GHOST yazılımına geçmeye karar verdim. GHOST hosting içerisine kurulmuyor bir sunucu gerekiyordu. Aldıktan sonra sunucu bana ben sunucuya baktım durdum bir kaç saat. Ne yapayım ne edeyim derken buradan bir yardım talebinde bulundum konu açarak.

@tolgaand; arkadaşımız sunucunun tüm kurulumlarıyla beraber GHOST yazılımını bana kurdu. Sunucudan kaynaklanan bir hata içinde baya inatçı çıktı 1 saat uğraştı ve çözdü. Bunu yaparken de defalarca kurulum ve silim işlemi yaptı, onlarca satır komut uyguladı. Benim için tam 2-3 saatini feda etti gece yarısı ve eksiksiz olarak siteyi birazda inat ederek kurdu.

Kendisine teşekkür ediyorum ve çok minnettar olduğumu bir kez daha buradan belirtiyorum. Ayrıca aynı konu içerisinde yardımcı olmak isteyen @TagOnset; @Kodespa; ve Misafir; kullanıcılarına da çok teşekkür ederim. Yardımcı olma düşünceleri bile yeterli oldu, eksik olmayın hiç biriniz!