RenkliB adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir sahis freeshop sigara satiyoruz adi altinda hesaplarinin reklami icin bana ulasti 200tl reklam icin para atti bunlar *********** biliyorum atmadim reklami bunlarda reklam atmadim diye sayfalarina benim kendi numarami koymuslar dolandirdiklari 5 kisi bana ulasti 5 inede durumu anlattim ve hepsinden attiklari dekontlari isimleri aldim bana para atan kisiyle birisi ayni ama muhtemelen ne numaralar ne hesaplar onlarin degil. Yarin dilekce vericem bu konu hakkinda onerisi yardimi olabilen olursa bilgi eksikligimi gidermek icin talep ediyorum.
Hocam öncelikle dilekçe vermeden önce eline sağlam kanıtları bulundur. Aksi takdirde pc telefonların vesaire hepsi incelemeye gidebilir. Bilişimle ilgili herşey de bu prosedürü uyguluyorlar. Dekontlar varsa konuşmaların, arama tarih ve saatleri, isim soyisim vesaire vesaire. Eğer isim soyisim bilmiyorsan bir nevi sen suçlu olacaksın başkası adına işlem yapılmasının beyan edilmemesi gibi durumlarla karşı karşıya kalabilirsin dikkatli olmanı öneririm.