@yurdakul Yaa bu kadar pişkin olunmaz. Tekzen ve koctas veri çekilecek dedim her hangi bir kategoriden deneme için bir şey yapıcam dedin bana gönderdin 23 adet ürün içinde birde xml olarak yazdım gönderdim diyorsun İnan aklına şaşıyorum senin. Birde buraya yazı döktürmüşsün. Seninle işi bile daha onaylamadık. Ücretini bile konuşmadık sen whatsappdan yazdıklarını tmm kabul ediyorum bile demedim. Art niyetli olarak yazı yazmışsın. Bu yazıda burada kalsın.. Bak polemik yapmak istemiyorum kardeşim onun için buraya yazı yazma derdini anlattın yeterli daha da buraya işgal etme..
Not: Ha bu arada istediğim şekilde arkadaş yazdı bana python ile verileri çekip xml olarak import edilebilir şekilde hazırlayıp teslim etti. Yani demek oluyor ki yapılabiliyormuş. Ürün ID derken sisteme numarator koydu kaç adet ürün çektiyse ürün id olarak otomatik numara atıyor xml içine daha sonra kaldığı yerden benzersiz ürün id olarak yazdırıyor.. Opencart ile alakalı bir sistem değil yazılacak bot ile alakalı bir sistemdi..