Merhaba arkadaşlar, bundan 2 hafta önce 1. İş yerimden taşınıp başka bir iş yerine geçtim. İçeride bir kaç eşyam kalmıştı onlarıda toparlayıp, mülk sahibiden tabelamı sökmek için 1 hafta zaman istedim oda uygun gördü ve anlaştık.

Anlaşmamızın üzerinden 2 gün geçmeden sitenin elektirikçiyse iş birliği yapıp tabelamı sökmüşler, parçalamışlar, hurdacıya satmışlar. Tabelamı 4500 TL'ye yaptırmıştım! Hurdacıya 200, 300 TL'ye satmışlardır kesin.

Bir anlık sinirle ikisiyle yüzleşmeye gittim. Pişkin pişkin söktürdüm attırdım diyor yüzüme karşı Mülk sahibi 70 yaşında atar gider yaptı ama yinede saygısızlık yapmadım alttan almaya çalıştım. Kendimi tutamam diye çıktım yanından.

Ondan sonra elektiricinin yanına gidip olayı anlatmasını söyledim. Tabelayı söktük, parçaladık, sattık dedi.. Mülk sahibi ne derse onu yapmak zorundayım diyince bu sefer kendimi tutamadım sarıldım boğazına. Çevredikeler ayırdı oradan direk karokol merkezine gittim şikayetçi oldum ikisindende.

Sonuç olarak; Zararımı karşılamıyorlar, yaptıklarını itiraf ediyorlar, mala zarar verme ve hırsızlıktan dava açılacak ikisinide.

Bu kadar yüzsüzlük ben hayatım boyunca görmedim! 4 saatim karokalda geçti. Allah bildiği gibi yapsın hepsini, insanlar boşuna cinnet geçirmiyor.