Bu postumda millenicom hakkında yorumda bulunmuştum. Ek olarak size özel dashboard alanından ticket bırakabilir, kullanım bilgilerinizi görebilir, ürünleriniz hk. bilgi alabilir, fatura ve ödeme İşlemlerini yönetebilir, güvenli internet yönetimini yapabilir, tüketici şikayetleri hakkında bildiri bırakabilir ve kampanyalar hk. bilgi alabilirsiniz. Bunların dışında whatsapp ile ulaşım sağlayabilirsiniz.

Millenicom'a geçiş yapmadan önce Türk Telekom kullanıyordum fiyat politikası ve upload değerleri düşüklüğünden dolayı millenicomu tercih ettim an itibarıyla 50mps download 6mps upload değerleri alıyorum yayın açmak gibi bir projeniz ya da niyetiniz varsa da donma vb gibi problemler yaşamamaktayım. Türk Telekom alt yapısını kullansalarda vermiş olduğu hizmet ve politikalarından memnunum.

Dilerseniz 1 ay ücretsiz kampanyasından faydalanıp hem siz hem de ben bu kampanyadan faydalanabiliriz.
" Arkadasinizi Millenicom'a getirin, hem size hem de arkadasiniza 1 AY UCRETSIZ internet hediye edelim! Kampanya indirim kodu AA6A52AD . Arkadasinizin bu kodla beraber, https://www.milleni.com.tr 'den veya 08503330333 cagri merkezimizden basvurmasi ve basvurunun tamamlanması gerekmektedir. "