SİTE SATILDI İLGİNİZE TEŞEKKÜRLER
Öncelikle herkese hayırlı satışlar, daha önce de site satışım olmuştu profilimden görebilirsiniz, paraya ihtiyacım olduğu için özenle büyüttüğüm sitemi satmaya karar verdim. Site çok iyi durumda ziyaretçiler gün geçtikçe artıyor, alan arkadaşın hayrını göreceğini düşünüyorum, daha önceki site satışdan birisinin kazancı günlük 60 Lira'ları buldu.
Site için ücretli backlik çıkışı yapar mısının tarzında mesajlar geliyor, alan arkadaş backlink ile de kazanabilir, site yeni diye link çıkışı yapmadım.
Paraya ihtiyacım olmasa kesinlikle satmam bu siteyi, inşallah alan hayrını görür.
Domain değerleri çok iyi, blog içerisinde genel olarak ekonomi konuları yer alıyor, yani %90 ekonomi konusı %10 Diğer konular desem isabetli olur.
Siteye gelen ziyaretçiler organik arama ile geliyor, bot vs kesinlikle yok, son konuların bazıları sıralamaya girmemesine rağmen hafta içi 1800 kişiyi geçiyor ziyaretçiler. Site daha yeni sıralamalarda sürekli yükseliyor, bu sebeple ziyaretçilerde artıyor.
Emek harcadığım bir site, ihtitacım olmasa asla satmam çünkü güzel kazandıracağını düşünüyorum.
Site adresi ( DM ile verilecek)
Site için istenen fiyat : Hemen Al 10.000 Tl₺ alt sınır 2000 TL, 2000 Tl ve üzeri teklifler değerlendirilecek.
Sitenin aylık getirisi: Adsebse hiç eklenmedi(ekledim 6 Nisanda tekrar başvurun dedi, iletişim bölümü, gizlilik politikası gibi yerleri unutmuşum o yüzden onay vermedi ama hepsini düzenledim)
Sitenin açılış tarihi: yeni site
Kategori, sitenin içeriği nedir: Genel, ekonomi
Günlük hit sayısı: ortlama 2000
Ziyaretçi kaynağı: ( %98 Google organik)
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: DA 16 PA 17
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: adsense hariç herşey dahil
Hosting dahil midir: idare edilir
Banlı olduğu sponsor var mı: hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: süresiz
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır
Arkadaşlar lütfen alıcı olmayan yazmasın lütfen gerçekten emek verdim. r10 dışı 0553 199 99 19