Saitama adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neyse fazla uzatmayalım istemeden de olsa birbirimize ağır laflar ediyoruz kusura bakma sadece yerli adı altında görünce biraz sinirime dokundu bir de malum takım sezonu bitirdi cidden kusuruma bakma normalde böyle değilim
Bende böyle biri değilim ama bu ülkede birileri hep yerli diye insanları kandırmış yerli kavramı başka yerlere gitmiş.

Ben Türkiye'ye pandemiden önce geldim ömrüm yurtdışında geçti. Son kez yazıyorum burdaki amacım COM.TR domainlere dikkat çekmek

insanlar COM.TR kullansın bu ülkenin alan adı olan yerli alan adımız COM.TR

Türkiye nin en büyük sitelerine bakıyorsun hepi COM ile bitiyor. Keşke hepsi COM.TR olsa

Ben onların COM unu aldım yanına COM.TR ekledim.

Evet alt yapı wordpress belki 100 kez yazdım ben paneli kullanıyorum zaten herşey api ile çalışıyor yoksa php olmuş nodjs olmuş ne fark eder önemli olan sonuç

Kendi arama robotlarımız çalışıyor siteleri tarıyoruz 8 Ocak 2021 tarihinde açtık siteyi 3 ay bile olmadı. Birkaç ayda kimse mucize beklemesin. Merak etmeyin hiç bir kurumu dolandırmadık. Destek yardım almadık. Sitemizde reklam yok ve hiçbir zaman asla ama asla olmayacak. Para kazanmak için yapılmış bir proje değil.

Günlük 10 bin kişi sınırına yaklaştık bu kadar kısa sürede.

COM.com.tr sadece bir arama motoru değil asıl atlanan en büyük nokta bu. Son Dakika haber başlıkları, döviz kurları, nöbetçi eczaneler, hava durumu ve firma rehberide ekiyoruz ve bunların hepsini 2 ayda yaptık.

iOS uygulama çıktı Android uygulama çıkmak üzere. Google Chrome Browser için eklentisi var. Kendi Browser ımızı yapıyoruz (Chromium alt yapısı ile hemen onuda eleştirmeyin yerli diye)

Yapılan bir emek var. Kullanmak isteyen zaten kullanıyor. Bem beyaz google ekranını açın sonra COM.com.tr açın gece karanlıkta farkı daha iyi anlarsınız.

Ben farklı birşey yapmak istedim hepsi o.