Nerden biliyorsunuz üç kuruşa yaptıracağımı ben fiyatmı verdim her emeğin bi karşılığı var karşılığını almadan iş yapacak
insan varmı bu devirde sadece piyasadaki fiyatlara göre uçuk olmamasını belirttim ben hala anlamak istemiyorsunuz o zaman
söyle söyleyim ben size benim ki gibi bir konu açın ve bu kriterleri yazmayın bakın bakalım gelen pmlere
adam wp i yüklemeyi biliyorum diye site yapıyorum diyor bizzat yaşadım ve zamanımı çaldı bunu bende yapabiliyorum hatta
daha iyisini yaparım modüllerini vs yüklerim ama istediğim bu değil tam entegre calısması ve temasının ticimax tema görsellerine benzemesi
bunuda yapan birsürü insan var bunları yapamayan ztn ben website yapıyorum demesin şuan sizde zamanımı çalıyorsunuz..

sistemarjin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neden amacınız konusundaki ilk eleştiride gerildiniz anlamadım.

"butik için ticimax temalarına benzer "
"Seo uyumu iyi ve hızlı olması pazaryeri entegrasyonları olması gerekiyor trendyol gibi"

Bunlar sizin yazınız. Emekleme yürüme kısmı ayrıca konuşulur, siz uçmaktan bahsediyorsunuz.
Kusura bakabilirsiniz de, istekleriniz karşılığında neye göre uçuk fiyat kıyaslaması yapacaksınız, bunun kriteri nedir?
Kriteriniz belli,
Kimse uçmasın, beni de sırtında taşısın diyorsunuz alenen. Bunun adı insanları eşek yerine koymaktır.

Ben işime bakıyorum zaten.
Bu talepler ki yarısını yazmamışsınız ve ücretlendirme konusunda da üzerime de alınırım. Yaptığı işe saygısı olan herkes te üzerine alınır.
Siz nasıl insanların fiyatlandırmasına kendinizce yargılama yapıyorsanız bana da cevap hakkı doğar.

"işinize bakın meşgul etmeyin insanları "
derken bile, sen karışma bi enayi bulur üç kuruşa yaptırırım, nasıl olsa İHTİYACI var.

Ben de bu konuda size TAVSİYE niteliğinde söyledim.
Sizin gibilerden çok gördü bu gözler. Emin olun bırakın emeklemeyi, şu an sürünüyorlar.
İşini yapıp hakkını isteyenlere neden uçuyor diyorsunuz?
Benim tepkim hitap ve üslubunuza,
"Uygun fiyatlı yapacak kişiler" deseniz bu kadar tepki göstermezdim.