[/COLOR]
Hocam böyle bişey mümkün mü? Bakın mümkünse 5 dk sonra domaini alır akşama konuyu açar sizle birlikle bende günlük yaza yaza giderim

2 gündür Türkçe mi ingilizce mi genel mi niche mi diye beynim döndü araştırma yapmaktan
Türkçe siteyle Adsense'den günlük 1000 TL kazanmak çok zor. Ancka neden imkansız olsun ki

Hedefleri büyük tutmak iyidir.
başarılar dilerim. Forum için olmazsa olmaz en önemli şey bence üye olmanın çok kolay olması mümkünse mail doğrulama olmaması ve hatta mümkünse direk google profiliyle girip içerik oluşturabilmeli cevap yazabilmeli.
yol yakınken forumu subdomainden site.com/forum şekline döndürün derim. index sayısının artması ilerde ana siteyi de olumlu yönde etkiliyor.
Forumu henüz kurmadım. Klasör olarak kurma konusu bende de ağır basıyor. Onu ilerleyen günlerde düşüneceğim biraz daha

Teşekkür ederim.
---------------------------------------------------------------------------------------
21.03.2021: Bugün 750+ kelimelik iki makale daha ekledim. Toplam 25 makale oldu. Soru cevap temasının Türkçeleştirmesi de %90 bitti. İçerisinde şimdilik 20 soru ekledim. Ve bugün Google'ye açtım siteyi. Wm tools kaydı yapıp, site haritasını ekledim. Sayaç da ekledim tabii. Yarından itibaren index durumunu takip edeceğiz