paseidon19 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bınance Global, gösterilen yoğun ilgiden dolayı, Binance Nakit Davet Programını 26/03/2021 günü saat 02.59'a (TSİ) kadar uzatıyor. Verdiğiniz her başarılı referans başına hem siz hem de getirdiğiniz arkadaşınız 5 BUSD alacaktır ve gerek davet edebileceğiniz kişi sayısı gerekse de kazanabileceğiniz ödül tutarı konusunda bir üst limit yoktur.

Risk Uyarısı: Kripto para alım satımı büyük risk içerir ve tüm sermayenizin kaybına neden olabilir. Kaybetmeyi göze alabileceğinizden daha fazla yatırım yapmamalı ve içerdiği riskleri tam olarak anladığınızdan emin olmalısınız.

Alım satım yapmadan önce lütfen deneyim düzeyinizle satın alma hedeflerinizi göz önünde bulundurun ve gerekirse bağımsız finansal danışmanlık alın. İkamet ettiğiniz ülkedeki yasal gereklilikler uyarınca Binance hizmetlerini kullanmanıza izin verilip verilmediğini tespit etmek sizin sorumluluğunuzdadır.

Kripto satın alma işlemleri, Finansal Ombudsman Hizmeti kapsamında değildir ve Finansal Hizmetler Tazminat Planı kapsamında korumaya tabi değildir.
Kazanma şartları

Adım 1: Benzersiz davet bağlantınızı / QR kodunuzu oluşturun, not bölümüne “FiatInvite” yazdığınızdan emin olun ve varsayılan kutuyu işaretleyin.

Adım 2: Benzersiz davet bağlantınızı / QR kodunuzu daha önce Binance'e hiç kaydolmamış bir arkadaşınızla paylaşın.

Adım 3: Arkadaşınız, promosyon dönemi içinde bir Binance hesabına kaydolmak için davet bağlantısına tıklamalıdır (veya QR kodunu taramalıdır).

Adım 4: Arkadaşınız, hesabını açtıktan sonraki 7 gün içinde kredi / banka kartını (Visa / Mastercard) kullanarak 50 USD veya daha fazla değerde kripto satın almalıdır.

Kaynak

Referans Linkim ile üye olmak ve ekstra komisyon indirimi kazanmak için

Refsiz
Hocam para ne kadar sürede geçer arkadaşlarımız harcama yaptıktan sonra?