Ferhatyavruturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben hep shelden alıyorum en iyisi
Aslında dizel alırken petrol ofisi sirkülasyonu iyi ise çok büyük farklar yok aralarında.

hasany19 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel araştırma
Güzel yorumun için teşekkürler.

SerkanAks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben hep 50₺ ' lik alıyorum
Bende genelde öyle, motosikletim zaten 19LT benzin alıyor Dizel aracım yok.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Lukoil de fiyat olarak iddialı onu da karşılaştırmaya eklersen severim.
Ekledim.

ArL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aklı kelden yakıtı shell den alcaksın
Kelden alınan akıldan memnunsun sanırım :P

Berkay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Shell her vs'de tek atıyor gördüğüm kadarıyla
Dizelde çok fark etmiyor yani büyük farklar yok sık araç kullanan birisi ise. Sirkülasyonun bol olması yeterli genelde dizelde. Yani gönül rahatlığı ile listedeki tüm firmalardan alırdım sirkülasyon iyiyse.

Luwexigo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Shell kaliteli olduğunu belli ediyor zaten. Motora shell'den benzin alınca kaliteli olduğu hemen belli ediyor, motor yağ gibi gidiyor.
Bende her petrol ofisinde oluyor o, yük yada yük dengesi ile alakalı yada placebo bence. Motorum 125 lik, seninki de 600-1000 lik falan değilse en az placebodur.

Elazığlı168 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Shell’in menzili az o yüzden opet tercih ediyorum. Hem de yerli malı arkasında koç var.
Ama en önemlisi kesinlikle istasyon. En iyi markadan da alsanız istasyon sıkıntılıysa başınız çok ağrır.
Evet, katkı maddeleri enerjisi düşük ama oktanı yüksek. Mesela benzine katılan 100ml etil alkol > 75-80ml benzine eşit. Ama ülkemizde benzin standart 95 oktan iken etanol ortalama 108 oktandır. Sirkülasyonu bol olan bir Petrol Ofisinden dizel alıp menziline bakmanı öneririm