Her zaman diyorum katladım katladım diye sevinirken bir anda paranız sıfır olur dikkatli olun diye.
Hiç bilgisi olmayan arkadaşlar kaldıraçlı işlem için soruyor, girmeyin! Denemek için 200-300 dolar gireceğim diyen arkadaşlar var. O kadar mı çok paranız var. Paranız bir gece sıfırlanacak zaten belli, gidin bir çocuğu sevindirin daha iyi.
Hocam yorumları okuyun ve bence uzak durun. Tamamen kumar. Şans işi bilgi falan gerektirmiyor yani. Yok destek yok direnç hepsi yalan tamamen şans. %50 şansın var ya çıkacak ya düşecek.
Ama illa oynucam diyorsan mobil de global uygulamasından yada internet sitesinde dili ingilizce yaparak hallaedebilirsin.
Ben mantığı anlamadım aslında ya, 125x ile 100$ atsam 12500$ lık kar elde ediyorum kazandığımda nereden geliyor bu para, yada nereye gidiyor bu para

Eşleştirme mi oluyor, düşer oynayan ile çıkar oynayan arasında kapışma mı oluyor
Hani basit tabiriyle faiz kısmı var ya, yani kripto para yatırıp faiz veren kısım işte bu kaldıraçlı işlemler için var. Sen 1.000 TL'lik coin aldın diyelim 100x kaldıraçla 100.000 TL'lik işle yapabiliyorsun. Oynadığın yöne (Long, Short) dopru giderse kazanıyorsun. Tersine giderse faize yatıran paralarını yememek için 100x kaldıraçta %1 terse giderse paran bitiyor.