Finans ve ekonomi alanında bilgili biri.
İnsanlarla sürtüşmek herkese laf yetiştirmek yerine işine odaklansa çok daha iyi olur.
Mesela youtuberlıkla ne işin var? Hele ki reklam yerleştirmeler fln?
Sen yükülü almış kariyerini yapmış adamsın prof bi şekilde ders niteliğinde videolar at eyvallah ama aba altından soğa gösteren siyasi göndermeli hesaplamalar veya reklam yerleştirilmiş videolar bence gereksiz.
Devlete çok faydası olacak bir adamı böyle boş işlerle uğraştırmamak layık yerde görevlendirmek lazım bu da devlet büyüklerinin körlüğü ne diyelim?
Hocam Sabancı Ekonomi Bölümü başkanı, iyi bir ekonomist diye bir adam Youtube kanalı açamaz mı? Adam bunları hep hobi olarak yaptığını söylemekte şimdi ben anlamadım. Nasıl ne işin var diyebiliyorsunuz?
Bir Prof diye bir kalıplara sıkıştırıp sadece şunları atar demek çok yanlış. Ben İşletme mezunuyum benim, okulumdaki bazı hocalar dahi onun youtube'da yaptığı analizleri yapabilecek kapasitede değil ki adam bu analizleri orda şuan piyasada şu oluyor diye detaylı açıklıyor.
Şimdi ben Özgür hocanın her videosunu izlemiyorum, bir kısmı üniversitede gördüğüm ve ilgimde değil. Ancak bazı içerikleri hem ilgimi çekiyor hemde youtube kategorisinde büyük bir kalite olduğunu düşünüyorum. Siz geliyorsunuz bu adama youtubeda ne işi var diyorsunuz. Çok basit benim gibi bir çok insan bilgisinden faydalanıyor olmalı diye düşünüyordum sizin yorumunuzu görünce çok şaşırdım...
Devlette liyakat değil, sadakat önemlidir. Özgür Demirtaş'ı devlet mevkisinde mevcut iktidar ile görme şansımız yok.