anlamadıgım ıcın musterı hızmetlerı bızım sunucu lisanli eger lisanssız alırsanız sorun yasarsınız demıstı bu yuzden sorun yasamamak adına oduyorum bu ucretı
Hocam Türkiyedeki hosting firmaları beni affetsinler ama kısaca ve özetle benim gözümde çöpler bir kaçı hariç. Türkiyede network çıkışı sunucu başına 1 gbit hattan 100mbit paylaşımlı verirken bu örnekte göstermiş olduğum ve bir çok yabancı firma 10gbit hattan 5 tb ve üstü hizmet veriyor ki 5 tb kota bir site için çok fazla bir rakam. Özetle bulut sistemlerde uptime süreleri ve verilen teknik destek gerçekten şahane. Bir çok yabancı firmanın yeni seri işlemci ve depolamada m2 ssd ye geçmesi artı bir performans olarak sitenize yansıyor.
Yine türk hostingler kızacak ama Adamlar fırsatçılık yapmıyor. Bu sene aldığınız ürünü sizlere seneye fahiş fiyatlara satmıyor. Bir çok türk firma ile çalıştık fakat hem istenilen verim hemde Hosting konusunda yeniliğe kapalı olmaları ve sadece para odaklı çalışmaları kendi sonlarını getirdi. Birde şöyle bir konu varki sitelerimiz türkiyedeki c sınıfı iplerde barındırılırken avrupada a class tertemiz iplerde sunuluyor. Kısaca adamlar altın tepsi ile hizmet ediyor. Tabi karar sizin fakat ben hem gerçekten bizim yerli firmalarımızdan müzdarip olduğumdan ve insanların kalite anlayışını ve fiyat performans arayışının gelişmesi için yazıyorum. Türk firmalardan veridyen,netinternet, alastry dışında tavsiye edeceğim firma yok. Yurt dışı sunucularda cdn kullanılması bile bir başka diyebilirim.