Sunduğunuz bilgiler çok değerli ve önemli bilgiler. Ancak sizinle bir konuda fikir ayrılığına düştüm o da giveaway konusu. Ürünler belirli bir indexe sahip olmadan, bir yerlere gelmeden ve review kazanmadan direk ppc ile satış yapmaya çoğu kategoride kelimede oldukça risklidir. Sizin dediklerinize bunu da eklemek gerektiğini düşündüm okuyan arkadaşların bunu da bilerek hareket etmesi adına.
Elinize sağlık, bilgiler için teşekkürler.
Yeni başlayacak olan arkadaşlara da tavsiyemdir. Önünüze gelen herşeyi okuyun ve denemekten korkmayın. Ben herşeyi mukemmellestirecegim diye bu şekilde cok vakit kaybettim ama yola çıktığımda da uygulama yapmadan bu kadar bilgi toplamanın cok anlamsız olduğunu gördüm. Sudan çıkmış balığa dönüyorsunuz ne kadar bildiğinizi düşünseniz bile. Deneyin arkadaşlar, bir sure sonra neyin doğru olup olmadığını, bir sorun çıktığında nereye bakmaniz gerektiği konusunda araştırma kültürünuz de oturuyor ve işler hızlanıyor. Para kaybedebilirsiniz zaman kaybedebilirsiniz hesabınız kapanabilir vs bunlar bu işin gerçekleri. Bunların hepsine hazırlıklı olun, araştırın uygulayın ve ciddi bir iş olarak yapın. Herkese bol kazançlar