Aslında bu konuyu açmak için düşündüm acaba erken mi davranıyorum diye.. diye... konuyu açtım
1 yıldan beri Google haritalarla uğraşıyorum, yerel rehber yorum işiyle başladım ve kendi kendime dedim bu iş bana göre amelelik kendimi geliştirmem lazım hedefim daha yüksekteydi, haritayı üste taşımak, haritaya konum ekleyebilmek, gereksiz haritaları kapatabilmek vs vs... günde saatlerce emek veriyordum. Bu arada google yorumlara silinmesi olduğundan yorum işini bıraktım kaç aydır yorum işi almıyordum çok uğraştım bu sorunu çözemedim ve şu anda çözebilen de görmediğim gibi çözülebileceğini de sanmıyorum.
Hedefim haritada gelebileceğim son noktaya gelebilmekti. Belki haritalarda istediğim yere tam olarak gelemedim.
Bu arada
farklı işlerde yapıyordum..Tek istediğim sadece
bir müşteriyle sürekli çalışmaktı yaklaşık 3 aydır farklı bir platform üzerinden tanışmış olduğum firma sahibi ile uzun vadeli olarak çalışmak için anlaşmış bulunmaktayım. Alacağım miktar belki yapılan işe göre az veya fazla gelebilir ama benim için tatmin edici...
Şu an emeklerimin karşılığını almaya başladığımı düşünüyorum. Bu konuyu açtım diye reklam, prim kasıyor vs diyenler oluyorsa da hiiiç umrumda değil
Mutluyum huzurluyum..