Hadi anlatayım...
Bundan 4 yıl önce sıfırı tüketmiş, borç batagında, kredi kartları dahi 20 bin i geçmiş bir öğretmendim. O zamanlar web site ne, wordpress ne, ssl sertifikasi da ne ola ki, hit ne demek, seo nedir hic duymamışım, google adsense in varlığından bihaber bir insandım.
Iyi bir ing ogretmeni ve yeminli tercumanim ama kazandigim borçlarıma dahi yetmiyordu.
Sagolsun adaşım bir dost benden bir gün ing makaleler istemişti. Bana da bir arkadas sayesinde ulaşmıştı. Ne yapacaksin bunlari abi vs sohbet ederken anlattı. Ben o gunden sonra youtube videlari izleyerek once web site ve adsense sektorunu ogrendim. Kendi sitelerimi actim. Ya batırdım, ya beceremedim... vs derken nasil becerebilecegimi ogrendim. Yasadikca öğreniliyor. Para kaybettikce para kazanılıyor. Batmadan çıkılamazmış. Su an 3 web sitem var son 2.5 yıldır. Biri ing diger ikisi türkçe.
Aylik ortalama 13-17k arasi adsense gelirim var. Yaklasik 2 yıldır babam adina dijital reklam sirketimiz var ve vergi ödüyoruz. Bu arada yasadigim şehir Malatya da ceviri büromu actım. Çok şükür bi ogretmrn maaşı da ortalama ordan kazaniyorum.
Evet çok yogun oldu hersey. Yetismek gercekten cok zor. Çok şükür eski buhranlar bitti. Evimi aldim. Evlendim. 2016 otomatik jetta m var. Bunlari oyle hava atayim diye soylemiyorum. Bunlari başkalarından da okuyarak gaza gelip başlamıştım. Ama devran dönüyor. Yeyer ki google a "kolay yoldan para kazanma yolları" mottosunu yazanlardan olmayın. Bir ömür yazar durursunuz. Ben sitelere icerik yetistiricem diye sabahladigim oluyot hala. Ha yalan soylemis olmayam, turkce olan bir sitemi gecen ay sattık 35 bin dolara. O para da cocugumun gelecegi olacak. Son olarak sunu belirteyim ki bu söz hep güzergahım olmustur;
BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA BULUNUR.