osmanlitorunu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş konuda ben bundan 10 yıl boyunca milyonlar kazanır mıyım diye sormamış zaten. Alakasız cevap veren sizsiniz . Neyse sizinle bir cahil olarak tartışmalara girmek istemiyorum. İyi forumlar...
Hocam kusura bakma gerçekleri sert ve çok açık yazma gibi bir huyum var rahatsız söylemim olduysa afedersin
Bu forumda yıllardır konuları gezerim kimse polyana değil herkes paranın peşinde hobi olarakta yapmıyor kimse arkadaşın iyiliği için önden uyarıyı vermek istedim sadece
Marketing ve kullanıcı değerlerini Retention CPI ROI olaylarını geçtim her şey mükemmel gitti %1 ihtimalle bile desem

Günün sonunda Adwordse Facebook a binlerce lira akıtıp biraz sıra yükselince ardından bir gece Googledan mail alıp uygulamanız askıya alındı diye mesaj görünce arkadaş şaşırmasın
Attığı kategori ve tür milyonların döndüğü en büyük oyuncuların yer aldığı avukatlık bürolarının kol gezdiği dev şirketlerin olduğu bir arena ve Genre
Sıralamaya girdğiniz anda TR ve USA de size acımayan karşı koyamayacağınız durumlar ile karşılaşmak durumunda kalıyorsunuz