mustaizm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Burası yatırımlık bir proje. Öyle tahmin ettiğin gibi bir kira bedeli yok. 2 sene önce 200 civarlarındayken şuanda 500TL kirası var buranın. Tüm foruma duyrulur gelin buyrun, mecideyköye 30 dakika uzaklıkta 2+1 daire 500TL kiralık Gerçekten ciddi gelmek isteyenler olursa ismini veririm pmden.

Pardon nereden çıkarıyorsunuz bunu? Kimse neden bana hak versin, konuyu tekrar okuyun hukuksal olarak haklılar diyorum. Merak ediyorum yazılı olmayan bir şey nereden çıktı? Ben nerede benim yada bizim haklı olduğumuzu söyledik polis hukuk karşısında ?
Yani insanlar okuyarak eleştirseler kabulum ama olmayan bir şeyi çıkarıyorlar, amaçları yardımcı olmak değil linçlemek. Haksız olduğumu söyleyen ilk kişi benim zaten.
kirası 500 tl olan yere 4 milyon paha biçilmesi enteresanmış. neyse.

eğer kardeşler arasında samimi, sıkı bir bağ yoksa -ki olsa bile- doğru olan, taraflar bölüşülmesini istediğinde buna karşı çıkmamaktır. çünkü onlar başka yerde yaşarken sizin babanız oradan fayda sağlıyor, orada yaşıyor. başka yerde ikamet ediyor olsa derim eyvallah mirasa sahip çıkmak istiyor, hatıraya halel gelmesin peşinde ama hem yaşayıp hem sattırılmasına izin vermemek ayrı bi durum. alenen haksızlık var diğer kardeşlere. bi nevi üstüne çöküyor mirasın ve kendi fayda sağlıyor, gerçekler acıdır kusra bakmayın.

siz de hiç bi şey yapamazsınız merak etmeyin. halalarınızın bi suçu yok burada. eşitlik, adalet, hak, hukuk anlattıklarınıza göre onlardan yana. siz sadece boş vicdanla oradan nasiplenmeyi sürdürüyor gibi duruyorsunuz dışardan bakılınca.