mustaizm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Burası yatırımlık bir proje. Öyle tahmin ettiğin gibi bir kira bedeli yok. 2 sene önce 200 civarlarındayken şuanda 500TL kirası var buranın. Tüm foruma duyrulur gelin buyrun, mecideyköye 30 dakika uzaklıkta 2+1 daire 500TL kiralık Gerçekten ciddi gelmek isteyenler olursa ismini veririm pmden.

Pardon nereden çıkarıyorsunuz bunu? Kimse neden bana hak versin, konuyu tekrar okuyun hukuksal olarak haklılar diyorum. Merak ediyorum yazılı olmayan bir şey nereden çıktı? Ben nerede benim yada bizim haklı olduğumuzu söyledik polis hukuk karşısında ?
Yani insanlar okuyarak eleştirseler kabulum ama olmayan bir şeyi çıkarıyorlar, amaçları yardımcı olmak değil linçlemek. Haksız olduğumu söyleyen ilk kişi benim zaten.
-Halalarım el birliğiyle babamı öldürecekler kahrından.

-Gerçekten insanların daha fazla para için nasıl değiştiğini gördükçe şaşıyorum.

-Kötülük yapan insanların kardeş olduklarını gördükçe daha çok üzülüyorum.

-ama herşey hukuk mu nerede vicdan?

ben mi yazdiklarini yanlis anliyorum ya da forumdakiler mi diye, tekrar baktim, yani yazdiklarin bunlar, daha bir suru cumle eklenebilir yazdiklarindan

ben ve konuya yorum yapan herkese gore sadece hukuksal olarak degil, manevi yonden ve vicdanen de %99 degil %100 haklilar gibi duruyor.

sayet manevi yonden ve vicdanen karsi tarafi haksiz goren biri olsa sana hak verilirdi zaten, her acidan akrabalarin hakli bu olayda

bunu belirten herkese kin ve nefret kusuyorsun, kimse kotu bir sey demiyor, her yonden her acidan karsi taraf hakli, bunu anlatmaya calisiyor herkes