pinbtc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sadece bi şey merak ediyorum. dededen kalma evinizde babanız keyfine göre yaşarken evden pay sahibi olanlara ödeme yapıyor muydu her ay? 3.5 milyon diyorsunuz evin değeri. kirası da en az 20 bin vardır ama biz 21 diyelim. kaç kardeşler bilmiyorum ama halalarım dediğiniz için 3 olduğunu varsayıyorum. babanızın payı 7k olsun diğer kardeşlerin 14k. bu 14 bini her ay kardeşlerinize ödedi mi babanız?

yoksa tüm mirasta tek başına keyfine göre, diğer kardeşlerinin rızasını almadan sormadan rahat rahat yaşarken kardeşler artık isyan edince mi sorun çıkaran onlar oldu gözünüzde? 20 yıldır dairede yaşadığını söylüyorsunuz.

20 x 14.000 x 12 = 3.36 milyon tl yapar. bu 3.36 milyon tl yi babanız kardeşlerine ödedi mi orada 20 yıl tek başına yaşarken? yoksa babanızın kardeşlerinizin hakkı olan 3.36 milyon tl + dairenin payları size göre " hak değil " mi? ( kira çok hesaplanmış diye düşünürseniz yarısına göre hesaplayın. 1.68 milyon tl ödeme yaptı mı babanız geçen 20 yıl süre boyunca? )
Burası yatırımlık bir proje. Öyle tahmin ettiğin gibi bir kira bedeli yok. 2 sene önce 200 civarlarındayken şuanda 500TL kirası var buranın. Tüm foruma duyrulur gelin buyrun, mecideyköye 30 dakika uzaklıkta 2+1 daire 500TL kiralık Gerçekten ciddi gelmek isteyenler olursa ismini veririm pmden.

Mica Ajans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sen cinayet isleyecegim, savci, polis, hakim, devlet, cumhurbaskani bana hak versin, bu cinayetten ceza almiyim gibi yaklasiyorsun olaya, kimsenin derdi seni kirmak degil, ama foruma konu aciyorsan cevaplarin sorumlulugunu ustlenmen gerekiyor, herkes dogruyu soylemis, haksizsin. ama bunu icsellestirmek yerine, hatani gormeye calisip, halalarindan bunca yil icin ozur dilemen en dogrusu. dinen ve hukuken hatali siz gozukuyorsunuz, anlattigin kadariyla, eklemek istediklerin varsa, eklersin, herkes oyle degerlendirir bir de.
Pardon nereden çıkarıyorsunuz bunu? Kimse neden bana hak versin, konuyu tekrar okuyun hukuksal olarak haklılar diyorum. Merak ediyorum yazılı olmayan bir şey nereden çıktı? Ben nerede benim yada bizim haklı olduğumuzu söyledik polis hukuk karşısında ?
Yani insanlar okuyarak eleştirseler kabulum ama olmayan bir şeyi çıkarıyorlar, amaçları yardımcı olmak değil linçlemek. Haksız olduğumu söyleyen ilk kişi benim zaten.