mhtyvz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birazcık dediğiniz kişi tam sizin yaşınızdayken Boğaziçi Elektrik Elektronik bölümünü bitirip yüksek lisansı direkt atlayıp Boston Collegeda Finans doktorası kabulü almış. Bir şeyin abartıldığını düşünmek (kral ettiler tabiriyle) için daha iyisini yapıp, bunu vurgulamak gerekmez mi? Ben iyi bir üniversitede yaptığım yüksek lisansımın henüz ikinci dönemindeyim ve doktoralar, yayınlar, makaleler vs. bunlar çok çok gözümde büyüyor. Ama hiç de bunları yapmış birine kral ettiler demedim hep gıpta ile baktım kim olursa olsun.
Hocam zaten temel konumuz başarısı değil ki, başarılı olduğu için anlamsızca abartılması diyelim. Hani bu işin insani boyutu da var. Mesela hiçbir hakaret içermeyen eleştiriye böyle bir cevap vermek ne kadar doğrudur bilemedim.

Sadece bu tür olaylarla kalsa iyi. Mesela gündeme dair yaptığı yorum, bunu ne mezunu olduğunu bilmediğimiz twitter sayfaları da yaptı bugün. İlgili kitaptan alıntılar paylaştılar. Özgür Demirtaş da aynısını yaptı. Anlatabiliyorumdur umarım. Madem beklentiyi yükseltiyoruz, ''gerçek hayatta yüzyüze gelse ağzını açamayacağı...'' gibi bir şey de okumayalım mesela :d

Blitzkrieg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tartışılan şey demirtaş ın kariyeri değil be arkadaş. Konuya ters dalmak ta çok sıkıntılı bi durum

Konu adamın üstünden atamadığı o hırslı lisans öğrencisi egosu. bunu iyi okularda okuyan her öğrenci bilir, vardır böyle tipler 60 yaşına bile gelse o karakter ara ara hep gün yüzüne çıkar, şu demirtaş ın twiti dikkatli okuyun baştan aşağı falso Akbank yönetim kurulu üyesisin be arkadaş az snoop ol kantinde devre teorisi notlarını istemediler
Aynen öyle, anlatmak istediğim buydu akademik kariyer iyi olabilir, etten kemikten insanız. Eğer bütün bu hırs 'şunu yaptım, bunu ettim' demek içinse yazık etmişler kendilerine