Kazananlar 1. @emirhan5353; 2. @fifti; 3. @ilbeybey;
Kazanan Arkadaşlar belli olmuştur İletişime geçerlerse sevinirim
Çekiliş Sonuç
Linki
Merhaba Arkadaşlar Burada bulunan Konudaki (
LİNK )
Paketi çekilişte çıkan 3 arkadaşımıza Sağlayacağım Katılım için Herhangi bir Koşul Vs Yoktur dileyen Katıla bilir
Örnek Çalışmayı Konudan Görüntüleye bilirsiniz
Açıklama
Yapılan işlem Programlar Aracılığı ile Yaklaşık 300 ila 500 Arası Premium Sitelerden Paravan Blog Veya Ana Sitenize Özgün bir şekilde Link Çıkışı Sağlıyorum Örnek şema Aşağıda sunulmuştur.
Nedir peki Kısaca Açıklayayım. Ben Kendi Sitelerim için Türkçe Dahi Olsa Sitelerim Tamamen Özgün Seçtiğim bir Makaleyi Spinner sistemi ile ( Makaleler ingilizce ) Özgünleştirerek Bünyemizde bulunan 300 ila 500 Adet Profil Sitelere TİER 2 ) Yani 2 katman şeklinde Yayıyorum Örnek olarak ( TİER2 YAPISINDAN ( WİKİ BLOG WS ) MAKALE İLE , TİER1 yapısına Çıkış Sağlıyorum Tier 1 Bulunan Sitlerim DA PA Değerleri yüksek spam olmayan sitelerdir ) Sonra Tier 1 de Bulunan Bloglarımdan da Paravan Bloğlarıma Veya Ana Siteme ( Alt Sayfalar Olabilir ) Çıkış Sağlıyorum ( Önemli Nokta Bunları Pingleme Yani google ye bildirmiyorum ) Zamanla Kendisi Yapıları Tanıyarak Hem Spam Sorunundan Kurtulmuş Oluyorum Hem de Sitem veya Paravan Blogum Yaklaşık 3 Ay içerisinde Yayınladığım Bir Çok Makalede ve O Blog da çıktığım linklerle Muazzam bir Yükseliş sağlıyorum ( Bunları bu şekilde Anlatmamın Sebebi Olayı Anlamanız Ve konunun Saçma Yorumlara Maruz kalmaması içindir Yıllardır kullandığım bir Yapıdır ve hiç bir zaman Sandbox olayını görmedim ve çok güzel sonuçlar aldım. )
Not : Bu Çalışmada Çoğunlukla Makaleye ihtiyaç Duyulmaz Site Adresi ve Anahtar kelime yeterlidir.
Kampanya Sona erme süresi 24 saat