İşini düzgün yapan insanlar olduğu gibi wp e commerce yüklemeyi bilen ben site yapıyorum diye geziyor lafım onlara
siz niye üzerinize alındınız anlamadım ayrıca taleplerimin yarısını bile yazmadım bu yazdıklarım sadece pm atacak kişileri biraz olsun elemek içindi
ayrıca ben trendyol gibi site istemedim dikkat ettiyseniz trendyolda satış yapıyoruz trendyolla entegra olabilecek bir sistem istiyorum çok zor bişi değil
ben fiyat vermedim kastım zaten hazırda bu işi yapan firmalar var onlara nazaran uçuk fiyatlı olmamasını istedim
onlara yaptırmaktansa burada ihtiyacı olan forumdaki arkadaşların ekmek yemesini tercih ettim ve sayısız pm aldım inş değerlendirip 1 2 arkadaşla
detaylar için görüşeceğim.
ayrıca bu taleplere uçmak diyorsanız siz daha emekliyorsunuz demekki lütfen işinize bakın meşgul etmeyin insanları
Naçizane düşüncem bu bakış açısı ve hitap ile devam ederseniz çok bir başarı elde edemezsiniz kanaatindeyim.
"İhtiyacı olanlar" derken nasıl bir üslup anlayamadım.
Herkesin iş yapıp para kazanmaya ihtiyacı var. Sizin de site yaptırıp, o siteden para kazanmaya ihtiyacınız var. Bu şekilde insanların emeklerine saygısızlık etme hakkınız yok!
Bu işi yapan ve işine saygı duyan bir uzman gözüyle yazıyorum.
Ne yapsa kendini ağırdan satmaz?
Neye göre uçuk fiyat vermez?
"butik için ticimax temalarına benzer "
"Seo uyumu iyi ve hızlı olması pazaryeri entegrasyonları olması gerekiyor trendyol gibi"
taleplerinizle
Siz zaten kanatları takmışsınız. Uçmaktan mı korkuyorsunuz?
Sizin dükkanınıza gelip "uçuk fiyat verecek kendini ağırdan satacak" şeklinde bir hitap nasıl sizin hoşunuza gitmezse, talep ettiğiniz işi yapacak ve yaptığı işe saygı duyanların da hoşuna gitmeyecektir.
Üç kuruşa trendyol gibi ticimax temaları gibi siteler yaptıracağınızı düşünüyorsanız yanılır ve siz kaybedersiniz.
Örnekleri mevcut. Emin olun sözümüze geliyorlar.