SEBTURKA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam, 2. aşama barodan avukat talebinde bulunacağım. Ayrıca Dilekçeyi Ankara'dan verdiğim için daha hızlı işleyeceğine inanıyorum. Yavaş işlese bile sorun değil. Peşindeyim ve geri adım atmayacağım.

Teşekkürler. Kesinlikle hocam. Adam 100 kişiyi 100 TL dolandırsa 10 BİN TL cepte. 1 kişi davacı olsa onunlada anlaşmaya varsa aylık 9900 TL cepte demektir.

Dosyayı UYAPTA görünce şok olacaktır ama anlaşmaları kabul etmeyeceğimi öğrenince daha çok şok olacaktır Elbette hocam paylaşacağım.

İşte hocam bende r10'da yapılan ticaretler konusunda tecrübe sahibi değilimdir. R10'a her türlü bilgimizi verdiğimiz için dolandırıcıların olamayacağını düşündüm. Zaten adam daha öncede üyelik açmış, başkalarını dolandırmış. Yani r10'a iyi sarmış.
Tanımam bu insanı ama son mesajınızda belli ki bu şikayetler davalar vs korkutmamış olmalı.
Ya da kimse sizin gibi dava açmadı bundan cesaret bulup r10'a sardı.
Konuda birkaç kişinin de gördüğü üzere bu tarz davalarda pek bir caydırıcılık göremedim.
Burada garanti gelirli projeler deyip 20-30 bin lira dolandıran. Adliyeden mağdurların yüzüne bakıp gülerek çıkan dolandırıcıları da gördük.
sonokey, aspire aklıma gelenler...