Gayet anlaşılır şekilde botunuzun kullanıp deneyimlerimi sundum . Herhangi bir kırıcı veya botunuza bir laf atmadım alacak kişilere dikkat etmeleri gereken noktaları söyledim ama siz gelip mobil veri hızıma laf atıyorsunuz . Mobil veri hızı benim elimde olan birşey değil sizinde botu yaparken bunu dikkate almanız gerekiyor . Farklı bir facebook botu kullanıyorum şuanda mobil veri ile açıyorum ve tıkır tıkır açabiliyor demekki burda sorgulaman gerek müşteri değil , sorgulaman gereken sen ve botun . Botunu daha iyi yerlere getirip veya konuya 20 mgbs hız ve üstü satın alsın yazabilirsiniz veya insanlara demo verebilirsiniz . Zaten programınıza cok güvenseydiniz herkese demo verirdiniz . Ama demo bile veremiyorsunuz . Bence satışları iptal edin iyicene düzenleyip internet sorununu en aza indirip satışa sunmanız gerekiyor . Olumsuz yorumları göz önüne alarak gelişebilirsiniz , özeleştiriye açık olmassanız bu sekilde anca müşteriye laf atarsınız. Bol kazançlar .
bot ayarlarinda bekleme ayarlarini yükselttiniz hesap acildi bana dediniz ki 1 hesap 5 dakika da aciliyor onuda beğenmediniz, ama haklısınız satıştan kaldırdım konunun kilitlenmesini bekliyorum parasiyla cekilecek bir iş değil internet hizim yavaş hocam parami iade edermisiniz diyen insanlar olduğu sürece gerek yok satmaya cok şükür ben ve tanidigim arkadaşlarim kullaniyoruz