Sözleşme umurumda değil ama şunu açık söyleyebilirim bazı kadınlara herşey müstehak...
Kadınların en büyük düşmanı diğer kadınlardır, erkekler değil.
Burada istanbul sözleşmesine karşı çıkan erkekler var.
Bu ülkenin kadınlarının kafası çalışsa istanbul sözleşmesine karşı çıkan erkekler ile görüşmezler.
Kızlar istanbul sözleşmesine karşı çıkan sevgililerini terketmelidir.
Kadınlar İstanbul sözleşmesine karşı çıkan esnaftan alışveriş yapmamalıdır.
Kadınlar istanbul sözleşmesini iptal eden partiye ve cumhurbaşkanına oy vermemelidir.
Kadınlar istanbul sözleşmesine karşı çıkan erkekleri hayatlarından çıkarmalıdır.
İstanbul sözleşmesine karşı çıkanlara erkek erkeğe bir hayat hediye etmelidir kadınlar.
İşte bunlar yapılırsa kadınlar talep ettikleri haklara sahip olurlar ve gerçekten özgür bir hayat yaşarlar.
Ve hepsinden önemlisi bu özgürlüğü ve eşitliği haketmiş olurlar.
Erkek halimle ben mi savunacağım buradaki köhne kafalara karşı kadınların özgürlüğünü ve haklarını?
Ben yoruldum artık, özgürlük eşitlik isteyen kadınlar, özgürlük eşitlik istemeyen diğer kadınlarla çatışsınlar erkeklerle çatışmayı bıraksınlar.
Kusura bakmasın kimse.
Bu sözleşmeye karşı çıkan adamlarla muhatap olan hatta oy veren kadınlar olduğu sürece kadınlar aynı şiddeti yaşamaya devam edecekler.
Ve bu kadınlar yaşadıklarından şikayet etme hakkına sahip olmayacaklar.
Çünkü kadınların asıl şikayet etmesi gereken kitle kendilerine şiddet uygulayan erkekler değil, kadınlık şuuruna sahip çıkmayan bazı kadınlardır.