Şimdi anladım. Neyse böyle bir eleştiri yapmışsınız diyecek sözüm yok. Ancak ben covid aşısını bulsaydim alnıma yazar önüme gelen herkese ben buldum diye haykirirdim. Büyük bir sevinç yaşardım ama bulamadım. Dolayısıyla tebrik ederim bulanlari.
Vatandaşlar biontech şirketi altında insanlara hizmet veriyor. Küresel bir salgının aşısını bulmuşlar. Ne yapacaklardı. Ay yok ben insanlığa hizmet için yaptım bunu. Para kazanma düşüncem yok mu diyeceklerdi. Elbette kazanacaklar ki zaten sistem bunu gerektiriyor. Sizin örnek verdiğiniz sabin salk aşılarını bulan zat-ı muhterem gibiler yok artık günümüzde. Bilim bu çağda bambaşka ilerliyor. Kapitalizm gibi bir gerçek var önümüzde.
Kahraman meselesine gelince ülke olarak bu insanlardan gurur duymamız bence bir utanç. Beyin göçü almış başını gidiyor zaten. Pişkin pişkin bir de Türk asıllı kişilerin başarılarını kendimize atfediyoruz. Bu nasıl bir haksa anlayamıyorum. Olayın büyütülmesi vs gereksiz tarzı bir şey demişsiniz. E dolaylı olarak siz de konu acmissiniz ve daha da büyümesine sebep oluyorsunuz. Keşke daha da buyuse, keşke herkes insanlık için çalışsa da köşeyi dönse. Benim için sorun yok 👍
Amacım tartışma yaratmak değil kesinlikle. Herkese iyi çalışmalar diliyorum 🙏