Trevor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bir de Ercüment Ovalı hocamız vardı. Buldum diyip Yeni Zelanda'da kullanılan Dornaz Alfa'yı önermişti ve tepki çekmişti. İnsanlar da Atatürk'çü saldırıyorlar diyip savunmaya çalışmışlardı. Şimdi ise maalesef kendileri piyasada yoklar. Bizimki daha ayrı bir mesele. Mesleki kariyerime hiçbir şekilde lafım yok ama koronavirüs işinde sınıfta kaldı maalesef.
Kendisinin önceki denemelerini bilenler olarak o kısımda da başarısız olacağını tahmin ediyorduk aslında, twitter şovları ile de ihtimalleri yükseltmişti sağolsun.

Gokhanguzeloglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
E tabi kendi cebini düşünecek, bedavaya hizmet versene sen de bana? Boş muhabbeti pek seviyor bizim millet.
Adamlar aşıyı buldu ama kahraman demeyin beyler çünkü para için yapmışlar, Bak sen şu işe ya ?
Tabii ki kahraman değiller yahu, aşıyı bulan, üreten tek kişi veya topluluk da değiller.

bilgekadin2019 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Beyefendi ben konunuzu iki defa okudum ama ne demek istediğinizi anlayamadım. Afedersiniz tekrar özet geçer misiniz? Siz ne diyorsunuz şimdi?
Ciddiyetsiz ve kaba olabilirim ama verdiğim örnekle kahramanlık konusu gayet anlaşılabilir diye düşünüyorum. Kahramanlık olarak nitelendirilecek bir durum göremiyorum ortada.

srknakyurek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gurur Almanların, beyin göçünün ispatı niteliği taşıyor ayricada.
VBuMaSTeR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet adamlar kahraman. Ama bununla övünen insanlarımıza enayi
Uğur Şahin hemşerim, kişisel bir kinim vs. asla yok. Ama medyada sık görmekten midir nedir gına geldi. Adamın kendi anası, babası bile bu kadar pohpohlamıyordur ya.