Yeni bir site ile ingilizce blog işlerine başlıyorum. Ben pek ingilizceden anlamasamda makale kaynağım bir yakınım.
Birkaç yıldır işleme alamadığımız projeyi hayata geçirmeyi planlıyoruz, umarım beklediğimiz dönüşümü alırız.
Şuan wp kurulumu, ücretsiz bir tema ve gerekli eklentiler yüklendi. Site googleye kapalı durumda.
Yüklü eklentiler, Classic Editor - Rank Math SEO - LiteSpeed Cache
İngilizceden anlamayan biri olarak ilk ingilizce site deneyimim olacak bunun için bende merak içerisindeyim.
Henüz siteye daha makale girişi olmadı, birkaç güne kadar günde 1 makale olarak giriş yapılacak.
Sitede 25-30 makale olduğunda site için adsenseye başvurmayı planlıyorum.
Hedefim ve planlarım bana göre büyük bir geridönüş yakalayacağım yönünde umarım yanılmam.
İşlemler ve günlük değişimleri mümkün olduğunca bu konudan paylaşacağım.
Bol kazançlar ve bol hitler cümleten, ilk adsense hikayem oldu inşallah beklediğim başarıyı yakalarım
( İngilizce site için paylaşılması gereken sosyal ağlar ve forumlar için öneriye açığım) Reddit vs. türünde
Flipbord digg viral contewitter Facebook ayrıca quora.com/sitesinden kendi kategorinizde soru cevap bölümü yapabilirsiniz. Hit oranı yüksek bir platform 55 milyon kullanıcı bulunuyor.