Siz firmanın en başta konuşma şeklini önce bir okuyun hitap şeklini sonra yorum yazın bence + şikayet konularına yazma hakkınız yok benmi yanlış biliyorum ?

Sitelerimi silen bir firmadan tekrar kurulum alıp 3 gün sonra tekrar siteleri bahene üretip silmesinimi bekleyelim konuya daha önce yorum atan müşterinin parasını iade etmeyen firmadan ne bekliyorsunuz onu geçtim elinizin altında internet var bir araştırın bakalım firma hakkında neler çıkıyor bence tavsiyemdir bile bile tekrar ladesmi yapalım ? Öncelikle firma karşısında müşteri olduğunu unutmayacak gelip bana kaç aydır nerdeydin yok şu kadat para verip satın aldın bizi gibisine konuşmayacak benim tek sorduğum ilk mesajdan bu yana sitelerim ne oldu ve madem böyle birşey oldu sen benim.ulasmami bekleyene kadar kur benim sunucumu pleks kullandığına kadar elinde bilgi var 3 ayı geçmiş hizmet vermiyor kurulum yapmıyor yeni giriş bilgilerini vermiyor ben tikit açıp sorucam tabi ne oldu diye sonra gel yok nerdesin yok satinmi aldın yok buraya konu acdi sence değermi bu müşteriye yardım etmeye diye cevaplar ver sonra mağdur et beni sonra ben suçlu olayım öylemi ?

NOT: YASADİKLARİMİ KİMSENİN YASAMASİNİ İSTEMEM 3 AYDİR NEREDE OLDUGUMU VS VS AMA BASİNİZADA GELİRSE BENİ O ZAMAN ANLAR O ZAMAN NE OLDUGUNU ANLARSİNİZ.