Merhaba botu aldım demosuz şekilde direk ödemeyi geçtim ödemeyi yaptiktan sonra gayet ilgiliydi bilgisayara gelip bağlandı ancak 1 gün boyunca sürekli problem çıktı , ilk benim bilgisayarimda problem cikti program çalışamadı ardından o hatayi saatler uğrastıktan sonra çözdüm bu seferde mobil ip ile hesap açmaya çalıştığım için netim yavaştı bu seferde netim yavas oldugu için açamadı (3-4 mbps hizinda ortalama ) . Kendiside mobil verisinin 20 mbps hızında olduğunu ve gayet iyi açtığını söyledi . bende program bana göre olmadığı için para iadesi talep ettim ancak bir günlük ödemeyi alıp geri kalanı iade edeçeğini belirtti ve bir günlük ödemeyi alıp geri kalanı iade etti ancak programı almadan önce demo talep etmenizi tavsiye ederim ve internet hızınızında iyi olması gerekiyor çalışması için . Ben 1 günde 5 tane hesap tek açabildim netim yavaş olduğu için . Almadan önce yazmak istedim almak işteyen arkadaşların bilgisi olması açısından .Onun dışında arkadaş gayet ilgiliydi her sorunla ilgilenmeye çalıştı. Teşekkürler