Kardeşim bu konuda çok çektim 7.5 Aylık bir ilişkim oldu. Aynı sen gibiydim sağ olsun şüphelerimi boşa çıkarmadı defalarca yalan söyledi affettim , yalan yere yeminler etti. Sevdim yine affettim en son bende güven kalmadı yaptığı her hareketten şüphelenmeye başladım bu durumda haliyle sürekli kavgaları peşpeşe getirdi ve öyle bir kız arkadaşı vardı resmen şeytan. En son benden ayrıldı ve defalarca dönmek istedi kabul etmedim, şuan hala seviyorum ama geçen gün arkadaşım baktı eski sevgilisiyle instagramdan takipleşmeye başladmış. Ben bu kız için ailesi için neler yaptım. Gittim ailesi işitme engelli diye işaret dili öğrendim, çocuk gibi bahçelerden papatya topladım taç yaptım, Evinin karşına duvara kocaman yazı yazdım her evden çıkarkan görsün de aklına ben geleyim diye, hayatıma ona adadım. Ama inan kardeşim değmiyor ayrılalı 6-7 ay oldu ama yeni yeni etkisinden kurtuluyorum. Daha sana anlatsam neler neler yaptı. Çok affettim çok !! Döktüğüm göz yaşları cabası. Ama ne bir yalan söyledim ne bir şrfsizlik ettim adam gibi sevdim. Benim şöyle bir sözüm vardır:
"Sevgide Modayı Yakalayamıyorum ki, Al Yazmalımda Kaldı Aklımdaki Sevgi".
Hani türkan şorayla kadir inanır filminin çekildiği zamanlarda sevgi vardı, aşk vardı. Şimdi ? Çok nadir. Kısaca bende şöyle oldu kardeşim. Aşkı ben öğrettim , başkasında yaşayacak. Sana diyeceğim o ki önüne bak kendini geliştir, her zaman B planın olsun çok bağlanma, çok sevme, çok kapılma her an hazır ol onun yokluğuna yoksa ben gibi ayrılık kelimesini unutup evlilik kelimesini ezberlersen çokkk canın yanar. Şuan onun yüzünden hiçbir kızla konuşasım bile gelmiyor. Ama gel gelelim o kimlerle konuşuyor. Tek söz Herkes yaşattığını yaşasın. Bak buraya satırlar yazdım. Neden ? Çünkü içim de çok şey var daha yazsam. Sen sen ol çok sevme neyi çok seversen elinden gider. Bir de ben aynı şehirdeyim Dışarı çıkarsam %50 Karşılaşıyoruz. Bu çok insanın canını yakıyor . En azından benim çok canım yanıyor gerçekten bu zamanda adam gibi sevdim. Elini tutmaya çekinirdim, Arabamın içene dökülen saç tellerini saklardım. Onu severken çocuk gibiydim. Çarşıya çıkardım bere ve eldiven görürdüm kızlar için ona alırdım. Evden 1 ay çıkmadım para biriktirdim Üniversitesine gittim sürpriz yaptım haberi olmadan, Çıkma teklifi ederken dans edin dediler. Utandım çekindim edemedim. Ben eğlenmek için değil evlenmek için sevdim. Herkesden çok sevdim. Bana başka şehirde yaşayalım derdi ben annen baban işitme engelli onlar ne olacak derdim. Sanki kendi ailemmiş gibi. Ahh ahh, Gerçekten şuan bunları yazarken yine gözlerim doldu, nerde hata yaptım diyorum.

Allah herkesin gönlüne göre versin. Kusura bakmayın bu kadar uzun yazdım, çünkü içim çok dolu. HAKKINIZI HELAL EDIN...
Nerde mi hata yaptın ?
Sair demis ya birinin gitmesini istiyorsanız onu cok sevin. O zaten kendiliğinden gidecektir....
Senin hatan sevmek hocam sevmek o kadar sacma sapan birşey ki sevmek başkası yaralarını kapatmak için seni kullanır. Kapanincada sende yara açıp gider.