Ha şöyle fikrini duyayım canımı ye.
Amacım polemik çıkartmak değil yani.
Zaten aynı konumda yasalar varken sözleşme gereksiz diyorsunuz. İsteyince çok güzel oluyormuş hocam.
Bekar olmama rağmen nafaka konusunda size katılıyorum. Suistimale çok açık bir konu. Sırf nafaka için evlenip 1 sene kaldıktan sonra bin türlü bahaneyle boşanıp yolunu ayırıp erkeği nafakaya tutan. Nafaka konusu gerçekten çözümlenmeli. Yalnız benim de bildiğim sözleşmeden önce de nafaka konusu böyleydi. Yanılıyorsam affola
Valla nasıl anlıyorsun bende anlamış değilim de az önce burak nickli arkadaşta aynı şeyi söyledi..
Ben diyorum ki nafaka olayının sözleşme ile zaten bir bağlantısın olmadığını söylüyorum bakınız orada ne yazmışım..
Ayrıca nafaka olayında da bir kanun düzenlemesi yapılsa iyi olacak demişim orada ayrıca cümlesinden anladığınız sözleşme ile bağlantısı olduğunumu size anımsatıyor acaba ?
Sözleşme maddelerinin tamamı zaten kanunlarımız da mevcut şeyler.. Buradaki madde kadının her söylediği esasttır maddesi işte burada büyük bir yanlışlık var bunu anlatmaya çalışıyoruz ve gereksiz olduğunu beyan ediyorum oldu mu..