dipnoly adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Helal olsun kardeşim zaten bunları 16 yaşında bir ergen değilde ancak hayat tecrübeleri olgunlastirmis birisi yazabilirdi.
teşekkürler hocam
kiminin babası küçüklükten itibaren şımartır para verir oğlu üniye kadar baba parası yer boş beleş üni biter yine aynı işe dewam eder( baba parası yemeye )
ama benim babam daha ben 10 yaşındayken beni yanında inşaata götürürdü (babam o zamanlar tesisat ustasıydı) tabi götürürdü dediğimde babamı çok severdim onunla gitmek isterdim yani babamın zorlaması yok ben isterdim hem ben gidince babam yanına çırak tutmak zorunda kalmazdı ben yardımcı olurdum hep hatırlarım saat 3 gibi okulum biterdi koşardım babamın yanına inşaata yardıma hep bana bişeyler öğretmeye çalışırdı olurda bi gün ihtiyacın olur bu işe öğrenmeye çalış derdi hep kaynak makinesini ben tutardım oda boruları ısıtırdı bazende o tutardı ben ısıtırdım tabi bununla bitmez babam tarla ekerdi beni kendiyle götürürdü mercimek ekerken traktör sürmeyi falan öğretirdi yani anlıyacağınız benim babam bana hep hayatta kalmayı geçim sıkıntısını hayatın gerçek yüzünü gösterdi
annem babam ayrıldıktan sonra memleketten istanbula taşındık şimdide hayatımız dewam ediyor ve ben her zaman ailem ve kendi geleceğim için çalışıyorum ve çalışmaya da devam edeceğim hem evin gelirini giderini hesaplarım bütün ihitiyaçları karşılarım hem borsayla ilgileniyorum herkez için ufak yatırımlar yapıyorum herkezin köşede parası biriksin diye ayriyetten yazılım öğrenmeye başlıyacağım c# ile en kısa zzamanda başlıyacağım haa bide okulum var o da iyi gidiyor bakalım hayat şuan bana güzel olabildiğince bişeyleri öğrenmeye çalışıyorum olabildiğince yararlı olmaya çalışıyorum bu forumda da çok şey öğreniyorum yeni yeni işler vs de görüyorum ihtiyacım olduğu zaman öğreneceğim onları da.
bikaç yazılım dili öğrendikten sonra gelecek seneye kadarki hedefim sıfırdan kendi eticaret sitemi kurmak ve eticarete başlamak bunun içinde çok şey öğrenmem gerekiyor fakat elimden geleni yapacağım daha iyi yerlere gelebilmek için
bu yazıyı okumaya üşenmeyen herkeze teşekkürlerimi iletiyorum ayriyeten....