Gereksiz bir sözleşme idi çekilsin..
hocam ilk olarak bu sözleşmeye bu kadar sinir olmanızın sebebi nedir? Meraktan soruyorum sadece gördüğüm her konuda bu yazıyı yazmışsınız da.
Arkadaşım madde orada, bana göre gereksiz bir sözleşmedir sana göre gerekliyse oda senin bileceğin iştir.
Bu sözleşme ile kadınlara haddinden fazla taviz verilmekte ve aksine aile yapısını bozan bir sözleşmedir.
Kadının beyanı esastır varmı böyle birşey ya kadın durduk yere birisine iftira atacak sorgusuz süalsiz paket adam ne güzel..
2011 de imzalanmış aksine cinayetler daha çok artmış bugüne bakarsak..
Ve hatta nafaka olayına bile bir kanun getirseler daha iyi olacak..
Eşi aldatıyor ve boşanıyor erkek ömür boyu nafaka ödemeye mecbur bırakılıyor..
2011'de imzalandıktan sonra ölümlerin artmasının sebebi devletin istanbul sözleşmesi gerekliliklerine uymaması olabilir mi sizce? nasıl bir düşünce bu ölümler artıyor anıtsayac'a her gün sayılar ekleniyor ama biz bunun önüne geçemeyiz diye tüm yasaları kaldıralım? Ölümler artıyor diye önüne geçmeye çalışmayalım bu mudur? Ayrıca
@DemirayBilisim; arkadaşımın da sorduğu gibi sözleşmeyi ne kadar biliyorsunuz da bu kadar eleştiriyorsunuz? Kulaktan dolma bilgilerle buraya gelip ahkam kesmeyin lütfen. Türkiye Cumhuriyeti Hukuk Devletidir ve kimse sorgusuz sualsiz bir kişinin iftirası yüzünden içeri atılmaz.
Bunun yanında Türkiye Aile Yapısı derken demek istediğiniz nedir hocam? Ensestten mi bahsediyorsunuz tecavüzden mi yoksa pedofiliden mi?
Hocam belli ki siz yasayı kabul ediyorsunuz. Tabi kabul edebilirsiniz ona kimse bir şey diyemez ama googleden bakmayip da 5 sayfa yasayi arkadaştan buraya yazmasını da istemeyin yani😃 Google de var araştırmak çok güzel birşey deneyin, okuyun.
Ayrıca yaasalarin hepsi normalde şuan var. Kadına kadın de , kadın ile ilgili seminerler yap, kadın haklarını tanı, kadın hakları ile ilgili dersler işle, cinayet cinsel saldırıya ceza ver bunların hepsi zaten normalde var.
Sen istediğin kadar yasa koy bunu kimse engelliyemez. Şuursuzun biri çıkıp yine döver.
Bu yasanın kabul etmemelerin sevenleri de şunlar; Madem ayrımcılık yok eşitlik var neden kadına özel kanun çıkıyor? Neden kadınlar bir adım önde ? Neden kadınların her dediği doğru sayilicsk ? Bundan ötürü kabul edilmedi bir çok kişi tarafından.
Kadının suçlu olduğu durumlarda bile kadın suçsuz gözüktü internette. Örnek: Muğla'da genç bir kız yakılmıştı. O kadın evli adamla sevgili ve kadın üni öğrencisi hatta benim arkadaşımın arkadaşıydı. Adamla parası ile birlikteydi herkes öyle diyormuş. Adamı bayıltıp 2 erkek tarafindan makatina birşeyler şey yapıp video çekmiş. Sabah adam ağrılarls uyanmış falan sonra kadın para istemiş vermeyince maskeli adamlarla videosunu göndermiş adamda yediremeyince bı sinirle öldürmüş. Şimdi bu olayda kadın değil de erkek olsa ve erkeği oleurseydi adam haklı olurdu ama kadını öldürünce haksız oldu. Tabi öldürmek iyi değil onaylamam. Demek istediğim bazı bilinmeyen haberlere çıkmayan olaylar da oluyor.
Hocam Pozitif ayrımcılık nedir biliyor musunuz? tamamıyla kötü gelse de kulağımıza siz google'a gidip araştırmayın diye direkt buradan kısa bir özet geçeyim. Tekerlekli sandalyedeki bir kişi merdiven çıkabilir mi? Hayır tabii ki Ne olması gerekiyor siz söylemeden söyleyeyim engelli asansörü

Türkiye Cumhuriyeti Hukuk Devleti olmasının yanında Sosyal bir devlettir de bu yüzden diğer insanlardan dezavantajı olan vatandaşlarına yardım etme yükümlülüğü vardır. Engelli bir çocuk var diye o engelli asansörünü yapmalıdır. Ne alaka derseniz Kadınlar, Kadınlarımız Ataerkil sistemde çalışmak bir yana sokağa çıkarken bile korkar durumda artık. Devletin de buna karşı kadınlarımızı korumak için yasa çıkarma yükümlülüğü vardır.