DemirayBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Okumadım diyorum okumuşsun diyorsun. Okumadım herhangi bir fikrim yok. Okumaya başladım attığınız linkten. Tek istediğim siz çok net ve kesin konuşunca sözleşmeden bu fikre nasıl vardığınızı duymaktı. Yani fikirlerinize saygı gösterdiğim için fikirlerinizi öğrenmek istemiştim. Fikrinize saygı duyup duymak belki beni ikna edecektiniz. Bu tür ihtimalleri yok sayıp benle restleşiyorsunuz hocam çok ilginç. Polemik çıkartmak için yazmadım. Burası bir forum ve forumlarda karşılıklı fikirler paylaşılır daha iyiye yol alabilmek için. Lakin siz beni yanlış anladınız. Çok basit bir Türkçeyle yazmama rağmen halen anlaşılmıyorum. İyi geceler herkese

Okumadım diyorum okumuşsun diyor. Savunmuyorum bir şeyi okumadığım için savunmadım diyorum. Savunuyorsun diye ben de mi savunmak zorundayım diyor. Keşke hiç yazmasaydım. Bu kadar açık konuşup bu kadar basit konuşup bu kadar olmadığım şeyle suçlayan kimse olmamıştı.
Hocam sana PDF atmışım dimi maddeleri orada yazıyor demişim dimi hala neyin derdindesin girip okursun bu kadar basit diyorum hala sen anlat diyorsun.. Okumadıysan da oku işte..