20 yıl önce boşanan bir abim o dönem ki yasalara göre hala nafaka ödüyor bunun İstanbul sözleşmesi ile ne alakası var

Ek olarak bu sözleşme sana gerekli olacak değil zaten tahminlerime göre adın Bahadır ve erkeksin. Son olarakta benim arkadaşım olamayacak kadar gereksiz ve bilgin olmayan bir konu hakkında yorum yapan birisin.
Ön yargılı olmaya gerek yok örgütlü biriyim. Savunacağım bir şeyi bilip öğrenip savunurum. Madde madde tartışabilecek kadar bilgim var sözleşme hakkında.
Yalandan okuduğunuz belli. Adam maddeleri tek tek yazmayip link verdi diye ve googleden bskin dedi diye adamın sizinle arkadaş olma ihtimalini söyleyip okumadigini iddaa ediyorsunuz 😃 Allah düşmanımın başına vermesin sizi ☺️ hem önyargılı olma diyor hemde adam link attı diye okumadı diyor. Çelişkiye bak gece gece 😃😃
NOT: sözleşmeyi kabul edip etmemek beni hiç alakadar etmez ben bu zamana kadar kadına küfür dahi etmemiş biriyim o yüzden beni alakadar etmiyor ben orada değilim. Sadece çelişki içindesiniz onu demek istiyorum. Adamla dalga geçmeye çalıştın biraz. O kadar maddeyi tek bir maddeye sigdiramaz