Hiç bir derdim yok gerçekten okumamışım. Polemik çıkarmak amacım da yok. Yine ve yeniden söylüyorum çok net bir kararla iyi olmuş dediğiniz için okuduğunuzu düşündüm ve böyle düşünmenize sebep olan çıkarımları merak ettim. Tabii ortada sözleşme olunca sözleşmeyi okuyup okumadığınızı da merak ettim. Baktım olmuyor aile yapısı ile ilgili soruyu sordum.

RedlineModa hocam; sözleşmeyi kabul edip etmediğime dair bir şey söylemedim. Söylemiyorum da çünkü sözleşmeyi okumadım ve içeriğine dair herhangi bir fikrim yok. Arkadaştan gel bana tek tek makale yazar gibi sözleşmeyi yaz maddeleri yaz diye bir şey de demedim. Yani en yalın Türkçe ile yazılan bir mesaj ancak bu kadar yanlış anlaşılabilirdi. Benim istediğim cevap tarzı örnek olarak; kardeşim sözleşmeyi okudum şu madde bizim toplumda uzun yıllardır var olan kültür ile ters düşüp erkek ve kadın arasındaki iletişimi bozuyor. Bir diğer maddede şu cümleden dolayı erkek kadın erkek eşitliği bozuluyor erkek zarar görüyor vb. Lakin arkadaş cevap vermekten sürekli kaçınarak beni Google'ye yönlendirdi.

Forumda birbirini dinlemeden anlamayanlar gibi zıtlaşma amacım yok en basit anlaşılır dille tane tane soruyorum. Yine de anlaşılmıyor. İlginç bir durum.