DemirayBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam çok açık bir şekilde yazmıştım. Koskoca sözleşmede tek bir kısmından bahsediliyor. Ben sözleşmenin tamamını artılarını ve eksilerini görmek istiyorum diye sordum. Siz çok emin bir şekilde söyleyince ben sizin sözleşmeyi okuduğunuzu düşünmüştüm.
Hocam belli ki siz yasayı kabul ediyorsunuz. Tabi kabul edebilirsiniz ona kimse bir şey diyemez ama googleden bakmayip da 5 sayfa yasayi arkadaştan buraya yazmasını da istemeyin yani😃 Google de var araştırmak çok güzel birşey deneyin, okuyun.
Ayrıca yaasalarin hepsi normalde şuan var. Kadına kadın de , kadın ile ilgili seminerler yap, kadın haklarını tanı, kadın hakları ile ilgili dersler işle, cinayet cinsel saldırıya ceza ver bunların hepsi zaten normalde var.
Sen istediğin kadar yasa koy bunu kimse engelliyemez. Şuursuzun biri çıkıp yine döver.
Bu yasanın kabul etmemelerin sevenleri de şunlar; Madem ayrımcılık yok eşitlik var neden kadına özel kanun çıkıyor? Neden kadınlar bir adım önde ? Neden kadınların her dediği doğru sayilicsk ? Bundan ötürü kabul edilmedi bir çok kişi tarafından.
Kadının suçlu olduğu durumlarda bile kadın suçsuz gözüktü internette. Örnek: Muğla'da genç bir kız yakılmıştı. O kadın evli adamla sevgili ve kadın üni öğrencisi hatta benim arkadaşımın arkadaşıydı. Adamla parası ile birlikteydi herkes öyle diyormuş. Adamı bayıltıp 2 erkek tarafindan makatina birşeyler şey yapıp video çekmiş. Sabah adam ağrılarls uyanmış falan sonra kadın para istemiş vermeyince maskeli adamlarla videosunu göndermiş adamda yediremeyince bı sinirle öldürmüş. Şimdi bu olayda kadın değil de erkek olsa ve erkeği oleurseydi adam haklı olurdu ama kadını öldürünce haksız oldu. Tabi öldürmek iyi değil onaylamam. Demek istediğim bazı bilinmeyen haberlere çıkmayan olaylar da oluyor.