fatihcray adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
onay vermediniz diye birşeymi var ben size diyorum ki siz bana mail sms atana kadar deseydiniz disk hatası oldu silindi vs oldu ve buyrun yeni ip adresiniz ve giriş bilgileriniz dedinizde benmi atlıyorum şimdi gelmiş bana halen onay vermediniz o oldu bu oldu diyorsunuz siz benden onay alıptamı taşıma yaptınız gerçi benim ile ilgili hiç bir sunucu açılımı yapılmamış dönüş yapmadıgım için taaaaaaaa kaç ay oldu dediginiz şimdimi aklına geldi dediginiz sunucum için 1 senelik alırım son gün dahi parasını veridgim hizmeti sorarım
Eğer onaylıyor iseniz hizmetinizin kurulumunu yapıp teslim edebiliriz Fatih bey, hatta gönlünüzü almak için de hizmet sürenizi 1 yıl daha uzatıp hizmet süresince size günlük web hosting yedeği de sunabiliriz. Eğer istemezseniz bizim bir söz hakkımız yok iade yapabilir yada diğer mesajınızda belirttiğiniz gibi istediğiniz vakfa bağış yapıp sizlere dekont sunabiliriz. Fakat bilmenizi istiyoruz biz de insanız ve başka müşterilerimiz de var sadece 1 müşterinin destek talebinde belirttiği soruna saatlerimizi ayırabiliyoruz bu nedenle geri dönüşlerimiz yavaş olabiliyor veyahut yapacağımız işleri bile unutabiliyoruz. Yeri geliyor sabah 6 da arayan müşterimize bile kalkıp destek veriyoruz ki bununla zaten övünmüyoruz burada anlatmak istediğimiz destek isteyen müşterimize biz sonuna kadar destek veriyoruz. Sizden sadece karşınızdaki kişinin de insan olduğunu, yorulabildiğimizi unutabildiğimizi veyahut fazlasıyla meşgul olabileceğimizi anlamanızı istiyoruz. Verilerinizin gitmesini ne biz nede siz isterdiniz neticesinde biz bu durum için de gerçekten üzgün bir durumdayız sonuçta sizin orada belki saatler belki aylarca uğraştığınız emekleriniz bulunuyor. Yapacağımız işlemler için sizden cevap beklemekteyiz.