Fatih bey sizden onay almak istedik sunucu formatı için ona bile onay vermemişsiniz. Onun sonrasında işlem yapar isek sunucunuza bilginiz dahilinde olmayan bir işlem yapmış oluruz, onay vermediğiniz attığınız SS'lerde de görünmektedir. Siz kurmak istemiyor bize kurdurmak istiyorsanız bunu da destek talebi ile iletmelisiniz. Buradan direk "firma giriş bilgilerimi" vermedi diyerek bizi sabote etmiş oluyorsunuz buda bize saldırmanız anlamına geliyor. Sunucumu tekrar kurun derseniz tabii ki kurup tekrardan hangi paneli istiyorsanız o şekilde teslim ederiz. Fakat bunun için öncelikle bizlere destek talebinden bilgi vermelisiniz ki bizde size yardımcı olabilelim.
onay vermediniz diye birşeymi var ben size diyorum ki siz bana mail sms atana kadar deseydiniz disk hatası oldu silindi vs oldu ve buyrun yeni ip adresiniz ve giriş bilgileriniz dedinizde benmi atlıyorum şimdi gelmiş bana halen onay vermediniz o oldu bu oldu diyorsunuz siz benden onay alıptamı taşıma yaptınız gerçi benim ile ilgili hiç bir sunucu açılımı yapılmamış dönüş yapmadıgım için taaaaaaaa kaç ay oldu dediginiz şimdimi aklına geldi dediginiz sunucum için 1 senelik alırım son gün dahi parasını veridgim hizmeti sorarım