SeToKaiBa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güven bana hocam bu arkadaş şaka yapmıyor Düşüncesi o yönde.Genelleme doğru değil ama 2 Çankırılı arkadaşım vardı onlarda aynı kafadaydı Hiç takma hocam herkesin düşüncesi farklı olabilir.Ayrıca sana konudan bağımsız bir not bırakmak istiyorum.

Sakarya meydan muharebesinden kaçan asker oranı %40 olarak bilinir.Bu kaçanlar savaş kazanıldıktan sonra da bu topraklarda yaşamaya devam ettiler...Başkalarının ödedikleri bedel üzerinden bugün suriyelilere belki "Vatan Haini" demektedirler.Bilemeyiz...
Hocam kafamıza takmayalım da ne yapalım? Ülkede ki seçmenlerin büyük çoğunluğu bu kafadalar, biz bunları kafaya takmayalım da kim kafaya taksın? Hiç okumamış, sorgulamamış ve düşünmemiş insanlarda oy kullanıyor, ve tek bilgi tüketim kaynağı TV ve kahvehane. Konudaki karikatürü yorumlayabilecek kapasitede olmayan çok insan var maalesef. Sonra da sağda solda ahkam keserler, beğenmiyorsan s... git diye, inan ciddiye almıyorum dediğini ama dediğim gibi seçmenlerin yüksek çoğunluğu bu kafada olduğu için kaygılıyım