Bundan 3 ay evvel instagram üzerinde bir logo yapan kişiyle tanıştım, 100 liraya kampanya yapmış neyse dedim logo yaptırmak istiyorm. Önceden ücret alıyoruz dedi. Tamam dedim. 1 hafta oldu tık yok 2.hafta hayrola logo yok dedim dedi gün içerisinde göndericem; gün bitti😊 ertesi gün yazdım logo ne oldu ofise çıkamadım yağmur yağıyor geçince ofise atıcam onada tamam alıştık çünkü palavra ürettiğini anladım. Dedim lanet gelsin sana hayrım olsun. R10 da olsan ticari profilin sarsılır dedim orası çaylakların yeri dedi tabi birçok öğretiler edindiğim foruma laf ettirir miyim? Asla. 100 lirayla düşmemde çıkmamda dedim hayrım olsun deyip kapadım. Bugün forumda bu konuyu okudum bazı yorumlar böyle 50 100 ün arkasına düşmedimiz sürece bu kişiler bitmez gibi cümle dikkatimi çekti. Dedim bu kişiyle ben nie uğraşmıyim aynı kişiye kullanmadığjm hesaptan yazdım olanı biteni açıkladım dekontu falan attım, 50 de 100 de değilim ama sana suç duyurusunda buluncam dedim. Suçlu olan kendisi birde üste çıkmaya çalışıyor hakaretler falan dedim üslubuna dikkat et bir müşteriye böyle konuşulmaz başladı hakaretler artmaya. Dedi iban at göndericem sen logoyu yollamadın 3 haftada ücretimi yolluycan dedim bu görüşmelerin hepsi bir delil sen yap hakaretini dedim. Yasak var yarın yolluycam ister yolla ister yollama ama karsında çocuk yok senin dedim hakaretleri tabi devam ediyor üste çıkmaya çalışıyor. Seni engelliyorum dedim sen hiç savcıya ifade vermemişsin anlaşılan görüşürüz eline tebligat ulaştığında dedim engelledim 5 dk geçmeden ücret gönderdi hani yasak vardı hani hesabında para yoktu öyle diyordu ama suç duyurusunda bulunucam dediğim için ters köşe oldu. Uzun yazdım hakkınızı helal edin. Not bundan sonra tövbeler olsun r10 dışında iş yaptırmaya kalkarsam😊 böyle bir kötü anı diyelim sevgiler r10ailesi