Mehmetmasa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kusura bakmada ticaret puanlarının çoğu hesap/kod satışı gibi ufak işlerden, 2 aylık üyesin ve senden sonra üye olan herkesi "kendimi koruyorum" adı altında d0landırıcı gibi görüp ilk ürünü istiyorsun.
Profilinin ne vasfı varda böyle bir istekte bulunuyorsun ona anlam veremiyorum.
Önce iş sonra ödeme teklifini yaparsın kabul etmezse çalışmazsınız ki çoğu kişide kabul etmez. Bunun için burada yakınmanın bir anlamı yok.
Bende yeni üye oldum ama hiçbir zaman "Önce ödeme" gibi saçma sapan muhabbetler yapmadık. Yüzlerce ticaret puanı olan kişilerde önce ödemesini yapıp sonra hizmetini aldı, bende yeni üye olsa dahi önce ödemesini yapıp sonra hizmetimi alıyorum.
2 Aylık üye olarak "Yeni üyelerin dolandırma ihtimali daha yüksek, kendimi korumak için ilk ürünü almalıyım." mantığınız daha güzelmiş.
önce ödeme size saçma gelebilir bana gelmez. size göre ufak iş bana göre ufak değil. belki 50tlnin bile hesabını yapacak durumdayım alışverişlerimde bu yüzden sorun yaşamamak için elimden geleni yapıyorum. bu forumdaki çoğunluk gibi ben de alışverişi yaptığım kişi benden eskiyse onun şartlarıyla yaparım ama 2 saatlik üyenin önce ödemeyi ısrarla istemesi size uçuk gelmiyorsa diyecek bir şeyim yoktur