Size para kazandıracak olan özgün fikrinizdir. Codecanyondaki uygulamalar sadece bir araçtır. Başta bunu anlayıp sektöre girerseniz gereksiz zaman ve para kaybetmezsiniz. Codecanyondaki uygulamalar ile başarıya pek ala ulaşırsınız. Önemli olan aldığınız uygulamaya özgün bir şeyler ekleyip hedef kitlesine uygun hale getirmektir.

Uygulamayı aldıktan sonra reskin yaptırmalısınız. Uygulamadaki reklam ayarları, varsa firebase ayarları, paket adı değiştirme ve yeni ara yüz çizilip giydirilmesi gerekiyor. Google eskiden pek önemsemese de artık tekrarlayan içerikten dolayı uygulamaları reddebiliyor. Bu yüzden hiç olmazsa anasayfa için yeni bir arayüz çizdirip onu giydirin. Tek sayfa arayüz+Bunun giydirilmesi+diğer ayarlar ortalama 300-400₺ tutacaktır.

Huawei app galeride yayınlama işlemi ücretsiz. Sadece kimlik onayı yapıyorsunuz, hesaba uygulama yüklemeye başlayabiliyorsunuz. Google play için ise tek seferlik 25 dolar ödeyip kimlik onayı yaptırıyorsunuz.

Reklam kısmı tamamen uygulama içeriğine, hedef kitleye kalmış bir durum. Tek kuruş bile reklam yapmadan para kazanabileceğiniz uygulamalar olduğu gibi binlerce lira harcayıp tutturamadığınız uygulamalar da var. Bu sektörde tecrübe kazandıkça öğreneceğiz bir durum.