emirhanokr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fizik tedavi hocam
- Geçen yıl özel hastanede staj yapmıştım (Farklı şehirlerde yakşalık 15-20 hastaneleri var) orada işe pek dahil etmiyorlardı bizi. İlaç hazırlama, dosyalar ve hasta takibi bizdeydi ancak doktorlar asıl öğrenmemiz gereken konuda pek yardımcı olmamışlardı. Ya da bazılarımıza nadiren yardımcı olmuşlardı. Orada staj yaptığım sürede bazı şeyleri eksik öğrendim.

- 2 farklı devlet hastanesinde staj yaptım birinde 2 yıl diğerinde ise 30 iş günü.
2 yıl yaptığım yerde daha mesleğe ilk adımı atmıştım neredeyse her şeyi öğrendim. Tekrar tekrar gösterdiler birkaç defadan sonra sorumluluk verdiler ve tek başıma yapmaya başladım. Ekip çok önemliydi bazı birimlerde bildiğin bize *** gibi davrananlar oldu.
Farklı hasta profilleriyle karşılaştığım için bana çok şey kattı.

- İkinci devlet hastanesi stajımda ise onkoloji hastanesi idi hasta profili belliydi ama hastanedeki tek stajyer bendim. Herkesin yanında vakit geçirmişliğim oldu. Ekibin bir şeyler öğretme isteği oradan da bir şeyleri öğrenerek ayrılmama neden oldu.

Bence en önemlisi ekip.
Devlet hastanesi olarak nerede yapacağınız belli mi bilmiyorum. Belliyse daha önce orada staj yapan tanıdıklarınız varsa fikir alabilirsiniz.