wm_xfreex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gül gül öldük
sosyalteknoloji adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Savcılığa başvurun
tlga_kurt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunu da yapmazsınız be hocam 😂😂
MaviSosyalMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kahkaha Tufanı Hocam Bende Şikayetçiyim Bana ufak Çaplı kalp krizi geçirtti kendisi. 350 Binlik Hesabım Kapatıldı Sandım bian
daks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@MarkZugerbörk Açıklama yapmanızı bekliyoruz tşk
Hayrettin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mizah şelalesinden akıtılan suyun damıtıması sonucu zem zem suyu ile birleştirilip bulutlardan aşağıya akıtılıp mizah mağarasından kayıkla geçip damıtılıp şef mizahı ungada bunga ya tekneyle götürülmesiyle ve onun kutsal suyuyla birleştirilmesiyle elde edilen suyun hint müzikleri eşliğiyle kutsanması ve büyülenmesiyle çori çori büyüsünün oluşmasının birinci aşamasındaki umpada lumpaların çikolata kanyonundan akıtıp devlerin ayak tırnaklarında kalmış hacı şakir suyunun çölde ayin ile damıtılıp içilmesiyle beraber çıkan dinazor fosillerinin içinde ısıtılıp katı hale geldikten sonra tekrardan paranormal büyüler ile kutsanıp sabunun yapılmasıyla yıkanıp akan suları arıtmadan geçirilmesiyle tekrardan kutsanıp içilmesiyle oluşan çok güzel bir mizahi espiriydi sizi tebrik ederim bu mizahın var olması için nice umpada lumpa öldü nice unga bunga öldü nice devler öldü sizi tebrik ederim gözümden mizah suyu aktı....
msevinc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Derhal mark ve ekibi bana yardimci olmazsa karakola gidicem
webinyeri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adalet istiyoruz
matiyilmaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla güzeldi.
MaviSosyalMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adli İşlemler Başlatıldı.
cappuccino adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok mantıksız bir konu açmışsın dostum yemin ederim sinir oldum. forumu durduk yere böyle gereksiz konularla dolduruyorsun. Allah akıl fikir versin kardeşime.
wArznom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yanımdaki arkadaşım da gül gül öldü.
Blitzkrieg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bugün de yer gök cem yılmaz oldu.

Şakalı komiklikler
msevinc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
😂😂😂😂
TORA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben de whatsapp'tan şikayetiçiyim konu mu açsam
emirhan5353 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence MaxiGeyik kategori moderatörü olmalısın
Arkadaşlar sakin olun telefon numarasını buldum arkadaşın, 12 yaşında herhalde, hevesli birine benziyor bu mecrada, uygun bir dille uyarmalıyız.